Центр нових рішень

Ми робимо неможливе можливим

Центр нових рішень

Ми робимо неможливе можливим

ПРО ЦЕНТР

Місія

НОВІ РІШЕННЯ

ГО «Центр нових рішень» є неурядовим аналітичним центром, який був створений у 2019 році командою професійних дипломатів та експертів з багаторічним досвідом з метою надання консультативного та аналітичного сприяння органам державної влади, політичним, діловим та громадським колам у сферах зовнішньої, безпекової, економічної та іміджевої політики держави, європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також просування інтересів вітчизняного товаровиробника на європейські та світові ринки.

ХТО МИ Є

Команда

Костянтин Петрович Єлісєєв

Костянтин Петрович Єлісєєв

Засновник та голова Центру нових рішень

Професійний кар’єрний дипломат з 30-річним досвідом роботи в Адміністрації Президента, Міністерстві закордонних справ та закордонних дипломатичних установах України. Працював дипломатичним радником Президента України (2015-2019), Представником України при ЄС (2010-2015), Заступником Міністра закордонних справ України (2007-2010). Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «міжнародні відносини». Надзвичайний та Повноважний Посол.

Ігор Володимирович Куліш

Ігор Володимирович Куліш

Засновник та член правління Центру нових рішень

Професійний кар’єрний дипломат з багаторічним досвідом роботи в Адміністрації Президента, Міністерстві закордонних справ та закордонних дипломатичних установах України. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «міжнародні відносини». Надзвичайний та Повноважний Посланник першого класу, кандидат філософських наук. Основні сфери відповідальності – зовнішня та безпекова політика, міжнародні комунікації.

Сергій Володимирович Лещенко

Сергій Володимирович Лещенко

Засновник та член правління Центру нових рішень

Професійний кар’єрний дипломат з багаторічним досвідом роботи в Адміністрації Президента, Міністерстві закордонних справ та закордонних дипломатичних установах України. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «міжнародне публічне право». Надзвичайний та Повноважний Посланник першого класу, кандидат політичних наук. Основні сфери відповідальності – європейська та євроатлантична інтеграція, міжнародні комунікації.

Марина Євгеніївна Фарафонова

Марина Євгеніївна Фарафонова

Радник з економічних питань

Досвідчений фахівець з питань міжнародної торгівлі, світової економіки та європейської інтеграції. Працювала в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, Адміністрації Президента України. Закінчила Київський інститут інвестиційного менеджменту за спеціальністю «менеджмент організацій», а також Українську академію зовнішньої торгівлі за спеціальністю «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

ЩО МИ РОБИМО

Напрями діяльності

Зовнішня та безпекова політика

^

Експертний моніторинг та здійснення громадського контролю щодо формулювання та реалізації української зовнішньої політики та політики національної безпеки.

^

Здійснення заходів для підвищення підтримки України офіційними особами та лідерами громадської думки іноземних країн.

^

Сприяння широкому обговоренню та здійснення громадського впливу на процес прийняття рішень з питань зовнішньої та безпекової політики.

Світова економіка

^

Мотивація до розширення міжнародної співпраці ділових кіл.

^

Пропагування експортної діяльності підприємств та формування культури міжнародної економічної співпраці.

^

Сприяння доступу українських компаній на світові ринки, проведення дослідження ринків.

Європейська та євроатлантична інтеграція

^

Здійснення аналізу та розробка рекомендацій щодо реалізації курсу на вступ до ЄС та НАТО.

^

Сприяння забезпеченню підтримки європейського та євроатлантичного курсу з боку політичних та ділових кіл України та світу.

^

Збільшення рівня поінформованості суспільства щодо ЄС та НАТО, а також розвитку відносин ЄС-Україна та НАТО-Україна.

w

Міжнародні комунікації

^

Розробка та впровадження іміджевих стратегій.

^

Розробка цільових комунікаційних та переговорних стратегій.

КОНТАКТИ

Ми завжди на зв'язку